Здравен туризъм

iHAS - здравен туризъм

Глобализацията и напредъка на информационните технологии предоставят уникални възможности на хората, които се нуждаят от медицинска помощ и здравен туризъм. Заедно с лекарите, пациентите вече могат да поемат активна активна роля в избора и съставянето на индивидуалния план за лечение.

iHAS помага на българските пациенти да намерят възможно най-доброто и ценово ефективно решение за техните медицински нужди на местно ниво или в чужбина. Ние ще ви помогнем да осъществите дистанционни консултации или срещи лице в лице с международни специалисти, ще ви помогнем в избора на медицински услуги в престижни лечебни заведения, ще осигурим достъп до модерни медицински технологии.

Предлагаме здравни услуги в Швейцария

Предлагаме медицински услуги в Швейцария. За тази цел работим заедно с група болници Hirslanden (www.hirslanden.com). Като представители на Hirslanden, ние се явяваме свървъзващо звено между пациентите в чужбина и болниците в Швейцария. По този начин ние можем да ви гарантираме оптимално и бързо решение за вашите медицински проблеми

Групата болници Hirslanden разполага с 14 първокласни болници в Швейцария (за повече информация вижте www.hirslanden.com) . Нашата дейност е фокусирана главно върху клиниките в Цюрих и Берн:

  • Klinik Hirslanden, Цюрих
  • Klinik im Park, Цюрих
  • Kлиникa Beau-Site, Берн
  • Klinik Permanence, Берн
  • Болница Salem, Берн

 

Швейцарската здравна система

Висок стандарт и иновативни методи

Изключителнотo качество и високотo ниво на медицинскитe услуги в Швейцария сa  много ценени от местнитe и чуждестранни пациенти. Швейцарската здравна система се характеризира с бързо въвеждане на най-новите диагностични и лечебни методи, благодарение на изключителнo развитие на биомедицинскaтa наука. Затова швейцарските болници  предлагат иновативно лечениe по цял свят. Подходящо регулиране и постоянен контрол осигурявaт висококачествено здравно обслужване.

Бихте ли искали също да опознаете Швейцария?

Швейцария има около 8 милиона жители. Официалните езици са немски, френски, италиански и реторомански,  но където и да cтe, c английски език ще се разберете без проблем. Ако имате възможност, препоръчва се да посетите швейцарските градове, планини, езера и минерални извори. Ние можем да ви предложим индивидуална или организирана програма.

 

Вашият престой в Швейцария

Първа стъпка

В първата фаза ще се направи консултация по документи (на базата на представена медицинска документация се извършва медицинска експертиза) и се предоставя диагностично и терапевтично предложение. След като получите детайлна медицинска оценка  и стратегия за лечение, можете да започнете лечение в Швейцария или да изберете друга държава като алтернатива.

Вие сте избрали да се лекувате или изследвате в Швейцария?

Ние организираме според Вашето желание:

  • Трансфер от летището
  • Настаняване
  • Шофьор
  • Преводач
  • Културно-туристически програма
Ние сме на ваше разположение за допълнителни въпроси или предложения.

Вашето пътуване

Благодарение на четири международни летища (предимно Берн и Цюрих), Швейцария е лесно достъпна от всички дестинации. Ако решите да пристигнете  направо от летище Берн, ние можем да Ви предложим уютен апартамент.При желание от ваша страна ние можем да ви помогнем с необходимите за това документи.