За нас

iHAS предоставя продукти и услуги в областта на медицината.

Нашата мисия е да подпомагаме подобряването на здравето и благосъстоянието на българските пациенти чрез осигуряване на достъп до качествени медицински продукти и услуги и продукти, както и на специализирана медицинска помощ в България и чужбина.

Стратегията на iHAS включва идентифициране на иновативни биомедицински продукти и услуги, които все още са недостъпни за българските пациенти.

Портфолиото на iHAS включва:

    • Продажба на генетични анализи;
    • Продажба на генетичен анализ за определяне на риска от развитие на определени онкологични заболявания;
    • Социална мрежа / Web-базиран регистър за пациенти, страдащи от определени видове заболявания или приемащи някои лекарства;
    • Медицински туризъм;
    • Регистрация и дистрибуция на лекарства и медицински изделия.
GP2

Георги Пищийски

Основател

Георги Пищийски притежава многогодишен ценен опит, придобит на ключови позиции във Фармация АД, Балканфарма АД и Актавис Груп (вече част от Watson Pharmaceuticals, Inc).

Г-н Пищийски е управлявал редица фармацевтични проекти. Той има богат опит в разработването и прилагането на бизнес стратегии, насочени към увеличаване на пазарния дял и постигане на поставените продажбените цели. Познава отблизо световния фармацевтичен пазар.

ID2

Проф. д-р Иванка Димова

Консултант

Д-р Иванка Димова работи в Катедрата по медицинска генетика към Медицински университет – София от 2001г. Придобива докторат по медицина в областта на генетиката през 2006 г. след успешно защитена дисертация на тема “Генетичното характеризиране на различните видове тумори на яйчниците.” Голяма част от подготовката на дисертацията й е осъществена в един от водещите центрове за изследване на раковите заболявания – Centre de recherché en cancerologie към Университета на Монпелие, Франция.

 

Партньори

Genomic Health, Inc. (NASDAQ: GHDX) е глобална медицинска компания, която установява важна геномна информация с цел персонализиране на генетично-обосновани решения за лечение. Основният продукт, който компанията предлага, Oncotype DX тест рак на гърдата, доказано прогнозира вероятността за развитие или за рецидив на инвазивния и доказано прогнозира вероятността от рецидив на дукталени карциноми на място (DCIS). В допълнение към този широко използван тест, Genomic Health предлага Oncotype DX тест за рак на дебелото черво – първият многогенен тест, разработен за оценка на риска от рецидив при пациенти със стадий II и стадий III от развитието на заболяването.

Мултигенно Тестове Expression – диагностични тестове за рак, които позволяват лекарите и пациентите да правят индивидуални решения за лечение. Напредъка на Genomic Здраве в молекулярната диагностика позволи комерсиализация на клинично валидирани тестове, които осигуряват на пациентите и лекарите индивидуална информация за туморите, която да бъде взета предвид при избора на лечение. За да научите повече за тестове Oncotype DX за DCIS, рак на гърдата и рак на дебелото черво, моля, посетете oncotypeDX.com.